Zima 2023/2024:

    CENOVNIK – SKI OPREMA  sa uključenih 10% popusta u pretprodaji

    CENOVNIKSKI ŠKOLA   sa uključenih 10% popusta u pretprodaji  

    CENOVNIK – SKI PASS  INDIVIDUALNI

 

O ŠKOLI:

 Ski škola “Kopaonik “  se nalazi u sastavu firme za sportski konsalting „La Scuola Di Schi“ d.o.o, i licencirana od strane Javnog preduzeća „Skijališta Srbije“ za obaveljenje delatnosti obuke u ski disciplinama.

Ski škola “Kopaonik “ pruža sve vrste edukacija u skijanju od svog nastanka 1996. godine. Ujedno je i najbrojnija je i najveća škola skijanja u Srbiji sa preko 60 IVSI i ISIA licenciranih instruktora skijanja.

Kao takva, „La Scuola Di Schi“ škola skijanja se za proteklu deceniju po broju instruktora i polaznika, a kroz pokazanu profesionalnost i stručnost, i pre svega kvalitet nastave koju pruža, istakla kao vodeća škola skijanja na Kopaoniku.

Kroz samu školu je prošlo preko 10,000 polaznika, pretežno dece uzrasta 3 do 16 godina, što je prema brojkama čini najbrojnijom porodicom kada su u pitanju ski škole u Srbiji.

Kad kažemo najbrojniji ne kažemo jedini, što zapravo znači da smo svoje znanje i umeće uspešno preneli i starijim polaznicima naše škole skijanja Kopaonik – La Scuola Di Schi.
Da bi svoje usluge mogli da ponudimo u maksimalnom kvalitetu i sa najboljom opremom tu su i Skijašnice U čijim depoima je preko 1,000 kompleta skijaške opreme. Ski rente – skijašnice su locirane u samom centru Turističkog centra Kopaonik, a na idealnim i pozicijama u odnosu na Hotele,  apartmane i ski staze.
Napominjemo da polaznici ski škole ostvaruju specijalne popuste za iznajmljivanje ski opreme u našim rentalima na Kopaoniku.
Tokom proteklih godina, rad ski škole, ekskluzivnog partnera jednog od najpoznatijih svetskih tur operatera, „THOMSON“ Chrystal Holidays–a, je ocenjen najvišim ocenama
Medotologija koju koristimo je izabrana od najboljih elemenata francuske, austrijske i slovenačke škole skijanja. Naši instruktori će vam osim skijaškog znanja omogućiti i upoznavanje sa Kopaonikom i njegovim stazama, i pokušati da hladnu zimu uvek ugreju toplim osmehom.

Kako bi na najbolji način odgovorili na vaše zahteve i da bi vam pružili najbolj kvalitet usluga svom poslu pristupamo sa velikom pažnjom i posvećenošću.

Svim korisnicima naših usluga, koji žele da rezervišu školu unapred, Ski škola “Kopaonik” odobrava 10 % popusta.

Za više informacija obratite se agentima prodaje Supernova travel-a.
izvor:
Ski škola Kopaonik
“La Scuola Di Schi” d.o.o.


GRUPNA NASTAVA

 

Grupna (broj polaznika je 6-10 u grupi) ski  nastava je odličan izbor za svakog polaznika, bez obzira da li je prvi put na snegu ili za cilj ima da obnovi ili usavrši svoju skijašku tehniku. Grupna nastava naročito je pogodna za dečije grupe polaznika, ali i za firme kroz specijane pakete koje osim obuke obuhvataju i rekreaciju i “team building”.

 

U našj ponudi su tri osnovna paketa  grupne nastave ski škole, koje se razlikuju po dinamici i količini časova.

 

 • šest dana po tri sata dnevno (6D x 3h);
 • pet dana po dva sata dnevno (5D x 2h);
 • dva dana po tri sata dnevno (2D x 3h),

 

Grupe polaznika su ujednačene (homogene), a formiraju se tako da zadrže visok nivo kvaliteta nastave.

 

Grupe se organizuju prema uzrastu i prema nivou skijaškog znanja.

 

Prednosti grupne ski nastave u odnosu na individualnu su:

 

 • više provedenog vremena pod stručnim nadzorom ski instruktora;
 • pristupačnija cena;
 • razvija timski i takmičarski duh, naročito kod dece;
 • socijalizacija, specifična atmosfera u toku rada..;
 • mogućnost da se kroz posmatranje drugih polaznika uoče svi elementi pokazne vežbe, pa je tako demonstracija lakša.

 

Medotologija koju SKI ŠKOLA Kopaonik koristi  je izabrana od najboljih elemenata francuske, austrijske i slovenačke škole skijanja.

Naši instruktori će vam osim skijaškog znanja omogućiti i upoznavanje sa Kopaonikom i njegovim stazama, i pokušatI da hladnu zimu uvek ugreju toplim osmehom.

 Svi polaznici škole, nakon završetka ugovorene obuke, na specijano organizovanoj priredbu iu tu čast, od Sko škole Kopaonik tj od svog instruktora dobija Diplomu kao sećanje na divno provedeno vreme i svakako kao potvrdu stečenog stepena znanja skijanja.

 

Svim korisnicima naših usluga, koji žele da rezervišu školu unapred, Ski škola “Kopaonik” odobrava 10 % popusta.

Za više informacija obratite se agentima prodaje Supernova travel-a.


 DEČIJA ŠKOLICA

 

Škola skijanja za decu se razlikuje od ski časova za odrasle, a cilj je da se Vaše dete opusti i da zavoli skijanje i boravak na snegu kao deo zdrave i sportske navike.

Skijanje je za decu više od sporta, igre i razonode.

Boravak na snegu i zimski sportovi predstavljaju veliku radost za decu svih uzrasta. Kopaonik je odlična prilika da se Vaše dete upozna sa skijanjem, a škola skijanja je pravo mesto da se ovo upoznavanje učini pravilnim.

Pozitivni efekti skijanja kod dece su brojni. Skijanje pre svega bitno utiče na fizičke osobine deteta – jača organizam i stimuliše proces rasta i razvoja. Razloge za ovo treba naći u boravku na većoj nadmorskoj visini gde je vazduh čist i hladan, što ima pozitivan uticaj na respiratorne puteve. Skijanje kao fizička aktivnost utiče na rast i razvoj deteta tako što povećava njegove motoričke sposobnosti, snagu i izdržljivost. Kopaonik sa svojim prirodnim okruženjem, ski staze sa drugim skijašima, skijanje kao kretanje uz kontrolu brzine i napora, pa i umereno savladavanje straha – imaju nemerljiv i pozitivan uticaj na formiranje ličnost deteta.
Deca uče kroz igru. Naša škola skijanja je prilagodjena animaciji dece na skijalištu, gde se kroz igru i ponavljanje uče osnove, a sve sa ciljem da se deci skijanje predstavi na jedan zabavan način. Vrlo je bitno ne prisiljavati decu na ono što im se ne svidja i tako im stvarati odbojnost. Obuka treba da se vodi postepeno a akcenat treba da bude na sigurnosti i radosti deteta sa ciljem da se kroz ski časovim nauči ali i zabavi i uživa.

Možete se odlučiti za nekoliko opcija u zavisnosti od uzrasta i afiniteta Vašeg deteta – grupna nastava, individualna nastava ili celodnevno skijanje.
Medotologija koju koristimo je izabrana od najboljih elemenata francuske, austrijske i slovenačke škole skijanja. Naši instruktori će vam osim skijaškog znanja omogućiti i upoznavanje sa Kopaonikom i njegovim stazama, i pokušati da hladnu zimu uvek ugreju toplim osmehom.
Sa velikom pažnjom i posvećenošću se trudimo da uz najbolji kvalitet usluga odgovorimo na sve Vaše zahteve.

Svim korisnicima naših usluga, koji žele da rezervišu školu unapred, Ski škola “Kopaonik” odobrava 10 % popusta.

Za više informacija obratite se agentima prodaje Supernova travel-a.


TRKA ZADOVOLJSTVA

 

se organizuje svakog petka u smeni, na stazi “Karaman greben”, i predstavlja pravo mesto da polaznici škole u takmičenju sa drugima se uvere u svoj napredak i kvalitet usvojenog ski znanja.

Trka se organizuje u saradnji sa svim školama i ski-centrom Kopaonik tj sa JP Skijališta Srbije, i na njoj mogu učestvovati svi polaznici ski-škole, bez obzira na tip nastave koju su pohadjali.

Pobednici u kategorijama dečaka i devojčica za prva tri mesta, dobijaju medalje i prigodne poklone.

Proglašenje pobednika je petkom od 19h, u toku ceremonije dodele diploma polaznicima  ski-škole, u kongresnoj sali  “Grand Hotel & Spa”.


INDIVIDUALNA NASTAVA

 

Individualna ski nastava je verovatno najbolji način da se vaše skijaške sposobnosti unaprede ili da na najbrži način uz punu pažnju naučite da skijate.

 

Individualna ski nastava obuhvata nastavu za izabrani broj sati za 1 osobu ili za manje grupe koje mogu brojati 2, 3, 4 ili 5 polaznika sličnih SKI predispozicija i skijaškog predznanja. Naravno da se prilikom formiranja mini individualnih grupa vodi računa i o starosnom dobu polaznika nastave skijanja.

 

Ako je vaše mišljenje da vam najviše odgovara potpuna posvećenost ski instruktora tokom održavanja nastave skijanja, tada je individualna nastava pravi izbor.

 

Prednosti individualne nastave u odnosu na grupnu nastavu su:

 

 • polaznici mogu prema svojim željama i u dogovoru sa instruktorom da prilagode termine i broj časova;
 • nema preskakanja onih delova obuke koji su ostali članovi grupe savladali, a Vi niste;
 • nema čekanja dok ostali članovi grupe ne završe odredjenu vežbu kao deo obuke;
 • instruktor je u prilici da svakom polazniku ponaosob pristupi na poseban način u skladu sa njegovim trenutnim znanjem i sposobnostima…

 

 

INDIVIDUALNA NASTAVA, Ski instruktor Branislav Pantelić – Panta

Instruktor skijanja sa 20 god iskustva.

Pomoćni trener u seniorskoj muškoj skijaškoj reprezentaciji Srbije.

Predsednik udruženja učitelja skijanja Srbije, UISS.

Trener u ski klubu Rojal Beograd.

Kontakt telefon: +381 (0)63 770-9064

e-mail: pantaski@yahoo.co.nz

INDIVIDUALNA NASTAVA, Ski instruktor Vladan Petrović

Profesor fizičkog vaspitanja.

Licencirani medjunarodni ski instruktor.

30 godina iskustva rada kao ski instrukot u zvaničnim ski školama: Elan, Nacionalna škola skijanja, Scuola di sci, Snow stars team.

Radio kao ski instruktor na Vojnoj akademiji.vladan

Kontakt telefon: +381 (0)63 314 073